عوارض گونه گذاري

كلينيك زيبايي

عوارض گونه گذاري

۸ بازديد

شايد با ديدن برخي هنرپيشه ها و يا به دلايل ديگري هوس كنيد كه تغييراتي را در صورت تان به وجود آوريد و اين تغيير مثلا گذاشتن گونه باشد. بايد بدانيد كه روش هاي مختلفي براي برجسته كردن گونه ها وجود دارد، پروتز، تزريق ژل، تزريق چربي و ... به هر حال هر كدام عوارض خاص خود را دارد. براي به دست آوردن اطلاعاتي در اين زمينه با ما همراه شويد...

 

عمل جراحي گونه‌ گذاري با پروتز ممكن است عوارضي همچون خون ريزي محل عمل، خون مُردگي، جا به‌ جايي پروتز و عفونت ايجاد كند كه به غير از عفونت معمولاً بقيه ي موارد قابل كنترل هستند.

عبدالجليل كلانتر هرمزي، رئيس بيمارستان 15 خرداد، در گفتگو با فارس، گفت: پروتز گونه به عنوان يكي از اركان جراحي صورت از سال‌ ها قبل متداول شده است.

عمل جراحي گونه گذاري يا گذاشتن گونه در حقيقت نوعي افزايش بافت و برجسته كردن گونه است كه روش ‌هاي متعددي دارد.

اين روش جراحي اغلب در مورد گونه‌ هاي عقب رفته يا صاف كاربرد دارد.

علت صاف بودن گونه يا عقب بودن آن متفاوت است:

* بعضي مواقع بر اثر كاهش چربي روي گونه‌ ها، اين حالت ايجاد مي ‌شود.

* در مواقعي ديگر به دليل عقب بودن اسكلت گونه يا قسمت‌ هاي مياني استخوان صورت است.

* گاهي نيز به دليل تصادف ممكن است يك گونه يا هر 2 گونه عقب نشيني كند يا بر اثر ضربه ي شديد به چند قطعه، شكسته و مقداري از استخوان آن جذب شود.

گونه گذاري در مواردي كه عيب در استخوان مياني صورت وجود دارد و فك بالا هم عقب است، بهترين راه اصلاح جلو آوردن قسمت مياني صورت است، ولي در مواقعي كه فقط مشكل در گونه و زير چشم باشد تقويت استخوان گونه هم موثر است.

پروتز گونه داراي انواع مختلفي از نوع سيليكوني تا انواع استخواني است. هر كدام از اين انواع كه خود داراي اندازه‌ هاي متفاوتي هم هستند براي موارد متفاوت عقب رفتگي گونه است و فوائد و مضرات مربوط به خود را دارند.

پروتز گونه اغلب از طريق برش، داخل دهان گذشته مي ‌شود ولي از طرق ديگر مانند شكاف زير پلك يا جلوي گونه هم كار گذاشته مي ‌شود.

بعضي از جراحان پلاستيك تمايل دارند كه در موقع انجام جراحي پلك پايين، در صورت لزوم، پروتز را از همين شكاف روي گونه بگذارند و بعضي ديگر در موقع جراحي كشش صورت از طريق برش جلوي گوش، اين كار را انجام مي‌ دهند ولي در هر صورت شايع ‌ترين روش كارگذاري پروتز گونه، از راه دهان است.

پروتز گونه را در مرد و زن جوان مي ‌توان از سن بالاي 18 سال كار گذاشت ولي از طرف ديگر محدوده سني خاصي ندارد.

پروتز گونه را مي ‌توان با بي‌ حسي موضعي و بي‌ هوشي كامل كار گذاشت ولي ترجيحاً بايد در اتاق عمل مجهز و استاندارد گذاشته شود.

در صورتي كه اصول استاندارد انتخاب بيمار و محل مناسب رعايت شود و به دست متخصص انجام پروتز صورت گيرد، اين جراحي با حداقل عوارض همراه است ولي ندرتاً ممكن است عوارضي همچون خون ريزي محل عمل، خون مُردگي، جا به‌ جايي پروتز و عفونت ايجاد شود.

به غير از عفونت معمولاً بقيه ي موارد قابل كنترل هستند.

در مورد عفونت بايد پروتز خارج شود و در صورت لزوم چند ماه بعد دوباره اقدام به گذاشتن پروتز كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.